Producenten

Cervezas La Cibeles

Land: Spanien
Distrikt:
Hantverksmässigt bryggeri från Madrid

I Spanien bryggs en stor mängd öl, en dryck som passar landets klimat och matsedel mycket väl. En iskall och svalkande öl passar såväl för en varm dag på stranden som till kvällens tapasfrossa. När man tänker på spanskt öl brukar man normaltassociera till ljusa, neutrala och törstsläckande lageröl. Dock finns det betydligt mer att upptäcka.
Företaget Cibeles är ett ölbryggeri med hantverksmässigt kvalitetstänk, hög svansföring och en passion för öl. De brygger drycker som vilken ölfanatiker som helst lär uppskatta. I det stora sortimentet finner vi den traditionella ljusa lagern, bärnstensfärgade ALEs, starka och smakrika IPOR, simmiga veteöl, chokladfärgade stouts med kraftfull skumkrona och ofiltrerade Pale Ales gjorda på biologiska ingredienser.

Företaget har även ölprovningar som kan kombineras med eller utan mat. Man håller diverse utbildningar där man lär sig hur öl tillverkas från ax till brygd, vilka ingredienser som används och hur man gör för att få fram de olika varianter Cibeles producerar. Dessutom erbjuder man även företagsevent, konserter och fabriksbesök.