Besök oss på Ulriksdals Värdshus Vinfestival

Publicerat: 5/9 2018

Helgen den 5–6 oktober har du chansen att upptäcka nya favoriter och njuta av det bästa ur vinlistor från samtliga krogar inom Svenska Brasserier.

Några av Sveriges främsta vinimportörer är på plats och tillsammans med sommelierer från Sturehof, Ulriksdal, Teatergrillen, Riche, Taverna Brillo och Luzette lättar de på korken till en mängd nya smakupplevelser för dig som gäst. Det blir vinprovning med över 25 vinhus där flera av producenterna själva är på plats i Ulriksdals vackra matsal. Därtill flera separata temaprovningar med sommelierer, vinprofiler och vinproducenter. För att få den rätta känslan för mat och vin i kombination serveras Ulriksdals Vinsmakartallrik, komponerad av kökschef Jonathan Kasche och Svenska Brasseriers kulinariska ledare Tommy Myllymäki, till vilken sommelierer ackompanjerat med två viner för den perfekta kombinationen.

Boka din biljett till Vinfestivalen för att inte missa detta unika tillfälle att botanisera bland det godaste Svenska Brasserier har att erbjuda.

Mer information hittar du på Vinfestivalens hemsida.

Senaste blogginläggen