
Producenten
Epicure Franck Massard
(Epicure Wines by Franck Massard)
Franck Massards kärlek till vin grundades då han växte upp i föräldrarnas vinbutik i franska Loire. Franck är i grunden sommelier med en diger meritlista. Förutom att ha jobbat för den enastående och tragiskt framlidne Gerard Basset på Hotel du Vin vann han även titeln som bäste sommelier i Storbritannien 1996. Efter 7 år som stjärnsommelier i Storbritannien blev Franck anställd som internationell brand ambassador och vinutbildare på Torres och jobbade då mycket nära vinmakningsteamet. År 2004 köpte Franck tillsammans med en vän en liten vingård i Priorat där de gjorde sitt första vin: Huellas. Från början var volymen bara kring 500 flaskor per år men 2009 kunde han stå på egna ben som vinproducent. Idag gör Frank vin från flera regioner i Spanien. Druvorna kommer både från egna vingårdar och från kontrakterade kvalitetsodlare. Hans viner är moderna i stilen med fokus på terroir i ett mycket tilltalande prisläge.